Over ons

Hieronder is meer over ons te lezen.

Wij... studenten met KEEP

"We grow by helping students and create value through talented people"

Succes in communicatie en samenwerking wordt sterkt bepaald door hoe mensen op elkaar overkomen. Hierbij zijn vertrouwen en respect de belangrijkste bouwstenen voor langdurige relaties. Wij helpen studenten bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en willen hen helpen succesvol te zijn in het krijgen en behouden van werk dat zingevend is. Zo dragen wij bij aan het realiseren van hun ambities. Studenten kunnen via ons online platform trainingen volgen op het gebied van solliciteren, leiding geven, verkopen, adviseren en samenwerken.

Inschrijven

Onze Waarden

"Be passionate, act innovative and show excellence"

Wij zijn relatie, netwerk en service gedreven. Wij zien de uitdagingen van studenten als die van ons. Wij willen studenten altijd en overal ondersteunen. Wij zijn progressief en reageren snel om te kunnen anticiperen op nieuwe trends en behoeften bij studenten. Wij staan open en zoeken constant manieren om de ervaringen van studenten te ondersteunen, te verbeteren en te delen. Wij werken graag met anderen die ons enthousiasme delen. Onze ambitie is om onze programma's "de standaard" te laten zijn voor studenten. Wij eisen van onszelf kwaliteit bij alles wat we doen. Wij voegen het beste uit de markt toe om constant de kwaliteit en de ervaringen te verbeteren.

Wie zijn wij

KEEP Holding On bv

Wij trainen, ontwikkelen en adviseren organisaties, hun werknemers en studenten op bestuurlijk, leidinggevend en uitvoerend niveau. Wij zijn actief in diverse sectoren en gespecialiseerd in management-, commerciële-, advies-, klantgerichtheid- en sollicitatievaardigheden. Onze expertise is erop gericht om mensen, uitgaande van hun kwaliteiten en competenties, zo te ondersteunen dat zij met een minimale belasting in tijd en geld maximaal rendement halen uit hun opleiding, training of begeleiding. Met de online programma's van KEEP Professional ondersteunen wij ruim 25 jaar succesvol de carrières van onze deelnemers.

KEEP4students delen met anderen: